Vuotalossa tarinoita muuttuvista maisemista

Kaunis kiitos kaikille, jotka ovat edesauttaneet ääniteoksen ja rajattoman paikallislehden tekemisessä. Kävelyille tulleiden ehdotuksista tuli lehdelle myös nimi: Skutsi Huutaa. Emme ihan tarkalleen muista, mistä tai keneltä se tuli, mutta kuten niin monet hyvät jutut, asialla oli varmasti  monta tekijää.

Lehteä saa kevään mittaan Vuotalolta, Vuosaaren kulttuurikeskuksesta. Tutkimme muitakin mahdollisia jakelukanavia, vaikkei painoksemme kovin suuri olekaan.

Talon teemana on seuraavat kuukaudet ihmisen mittakaava. Iloinen yhteensattuma tarkoittaa, että Narratiimin viime kesänä itähelsinkiläisissä maisemissa vietetyt hetket lomittuvat siellä moniin muihinkin ympäristön muutoksia käsitteleviin tekoihin ja peilauksiin. Olisiko  niin, että käsittelemämme aiheet kiinnostavat helsinkiläisiä  yleisemminkin?

”Vuotalossa pohditaan tänä keväänä ihmisen ja kaupungin suhdetta – millainen on ihmisen kokoinen kaupunki, millaisia ajatuksia liittyy muuttuvaan kaupunkikuvaan tai mistä rakentuu paikan identiteetti?”

Näin kerrotaan Vuotalon omilla nettisivuilla.

Maaliskuun alusta elokuun loppuun Vuotalon galleriassa auki olevan näyttelykokonaisuuden Sea Change on suunnitellut Otto Karvonen. Ohjelma lupaa yllättävääkin kaupunkia ja sen tulevaisuutta pohtivaa (ja ehkä jopa luotsaavaa) taide-tekemistä.

Narratiimin osuus jatkuu keväämmällä. 12.5.2017 Ihmisen mittainen Vuosaari -tapahtumassa kävellään ja tarinoidaan taas. Lehteen on ainakin tulossa Vuosaari-liite. Lsätietoja tuonnempana.

sea-change-mainos

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s